Wat voor mij belangrijk is op jullie dag, is dat jullie met volle teugen kunnen genieten zonder zorgen. Lach, geniet, feest zonder je te moeten afvragen of ik het wel heb vastgelegd. Ik volg jullie op de voet en zorg dat jullie dag voor altijd vereeuwigd is.

ENTHOUSIASTE WOORDEN

Sofie + Dieter

Hanne is niet alleen een topfotografe, maar ook een topvrouw! We zijn ZO tevreden van de foto's die ze getrokken heeft van ons huwelijk. De omstandigheden waren nochtans niet ideaal: we zijn allebei zeer onwennig voor de camera en het weer zat ons allesbehalve mee. Toch is ze erin geslaagd om super spontane foto's te trekken, mede door haar warme en geruststellende persoonlijkheid. Achteraf zoveel complimenten gekregen van onze foto's! In één woord: TOP

Wat gaat dat kosten?

Bloemen verwelken, dat heerlijke eten verdwijnt en de beste dansmoves van je zatte nonkel of beste vriendin zullen ze niet elk weekend opnieuw bovenhalen (al doe ik mijn best om ze te bevriezen op beeld). Maar dankzij jullie foto’s herbeleven jullie deze mooiste momenten keer op keer. Jullie vormen zelf jullie verhaal van het begin tot het einde. Ik zorg ervoor dat jullie dit verhaal voor de rest van jullie leven kunnen koesteren.

DUS, HIER MET DIE PRIJS